В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Повече игри, по-малко играчки!...

Повече игри, по-малко играчки!

блог-2

Вероятно е мечта на почти всяка майка в днешно време децата й да могат да играят повече, но без да трупат играчки вкъщи. Мисията, оказва се, не е толкова невъзможна.

Силвия Стоянова е майка, пред която е стояла същата тази дилема. И ето че, покрай децата, се ражда и идеята за Играчкотека – място за играчки под наем.

„В духа на споделената икономика, нека учим децатга да трупат спомени и емоции, да не се привързват към вещи и да бъдат по-съпричастни, по-внимателни и по-отговорни“, категорична е Силвия.

_n

Екипът, който стои зад начинанието, избира здрави образователни играчки и след основно почистване ги предоставя на желаещите да ги ползват. Играчките са за деца от 1 до 6 години. Разделени са в три основни категории: кротки игри, луди игри и ролеви игри. При поръчка се оставя малък депозит, който да покрие евентуални щети.

Сайтът Играчкотека е създаден с идеята да научим децата си да пазят, да споделят и да трупат изживявания, а не вещи! Адмирации за идеята <3

Виж как работи Играчкотека >> 


Ралица е на 39 г. Живее и работи в София. С над 10-годишен опит в създаването на съдържание за уеб. Майка на три деца - близначките Анна и Сияна и брат им Любомир.

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *