В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Снежната кралица: Огледалното царство...

Снежната кралица: Огледалното царство

Филмът „Снежната кралица: Огледалното кралство“ тръгва премиерно в киносалоните в цялата страна от 1 март. Анимацията е във формат 3D и е дублирана на български език.

SQ4 poster 2

Всеки в семейството на Герда е магьосник, но тя няма никакви вълшебни сили. Това е причината да смята себе си за напълно безполезна и ненужна.

Могъщият крал Харолд e човек на науката, който едва не изгубил сина си заради злата Снежна кралица. Той е твърдо решен да се отърве от всички магьосници и да изкорени магията от света. Кралят измисля подла лъжа, с която успява да подмами всички, които притежават дарба, и ги превежда през магически портал в Огледалното царство. Порталът е еднопосочен и така никой  от магьосниците не е способен да се върне обратно без помощ отвън. А в Огледалното царство е заточена Снежната кралица, която властва там еднолично.

Кралицата и магьосниците трябва да сключат примирие, за да намерят начин да се свържат с единствения човек на света, който може да ги освободи – Герда. Така момичето, с помощта на своите верни приятели, трябва да се изправи срещу могъщия крал и да го победи в една на пръв поглед предречена битка. На помощ на Герда идват и неочаквани съюзници. Защото „понякога да се довериш на бивш враг е единственият начин да победиш“. И не на последно място на помощ идва най-могъщата магия на света, която Герда владее до съвършенство – силата на обичта.

SQ4 poster 1 - Lead poster

Режисьори: Робърт Ланс („Шрек“, „Красавицата и звяра“ и Алексей Цицилин (Снежната кралица: Огън и лед)

Сценарист: Андрей Корнов (Снежната кралица: Огън и лед), Робърт Ланс, Владимир Николаев, Алексей Цицилин, Алексей Замислов

Студио: Wizart Animation

Дублиран на български език от Студио ПРО ФИЛМС

Режисьор на дублажа: Анна Тодорова

Превод и адаптация: Николина Петрова

Тонрежисьори: Симеон Дамянов и Станислав Донев

В ролите:

Герда – Августина-Калина Петкова

Снежната кралица – Ирина Маринова

Кай – Цвети Пеняшки

Ролан – Иван Велчев

Орм – Петър Калчев

Крал Харолд – Виктор Танев

Алфида – Михаела Тюлева

Арог – Стефан Сърчаджиев – Съра


са Ади, Бел и приятели

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *