В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Бебешките дрехи Kuniboo с нови сезонни предложения...

Бебешките дрехи Kuniboo с нови сезонни предложения

Kuniboo_02

Попадна ни информация от Kaufland за това, че обогатяват асортимента на собствената си линия бебешки дрехи Kuniboo с нови сезонни предложения. Допадна ни това, което прочетохме, затова ви презентираме марката. Ако имате и лични впечатления, ще се радваме да ни пишете 🙂

Дрехите Kuniboo са изработени изцяло от био памук. Обогатеният асортимент на включва нови 39 сезонни артикула с богато разнообразие от цветни бебешки дрехи и принадлежности. Сред тях ще има бебешки блузи с дълъг ръкав, жилетки, памучни гащеризони, ефектни рокли за момичета, панталони от висококачествен деним, меки пуловери и много други.

Дрехите се произвеждат по строги критерии, като за всеки артикул са използвани влакна от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* и текстил, сертифициран по стандарта Ökotex 100**. Продуктите са произведени при щадящи околната среда условия и са тествани в независими лаборатории и институти.

Kuniboo_01

Kaufland се включи и в глобалната кампания Greenpeace Detox на международната организация Greenpeace, с което подкрепя избягването на опасни химикали и съблюдаването на важните екологични и социални стандарти на производствените условия. Затова всеки артикул е в удобна опаковка, създадена с грижа към природата, която позволява на потребителите да се убедят във високото качество на продуктите още преди самата покупка.

За опаковките са използвани сертифицирани по стандарта FSC*** хартия и картон вместо пластмаса. Компанията смята да намали използването на пластмаса до 2025 г. и да подсигури на 100% рециклирането на пластмасовите опаковки на собствените марки продукти.

Марката Kuniboo беше представена от Kaufland през 2018 г., като до момента предлага 130 постоянни артикула. Дрехите от линията могат да бъдат открити във всички търговски обекти на Kaufland в страната. Сред най-търсените предложения на марката са бодита с къс и дълъг ръкав, следвани от блузки и панталонки.

Kuniboo_03

*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.

**Стандарт Ökotex 100: Глобален стандарт за независимо тестване и сертифициране на текстилни продукти, който гарантира, че всички части на артикула отговарят на изискванията и критериите, които са поставени: текстил, копчета, етикети, използвани цветове, конци, ципове.

***Стандарт FSC: В асортимента на Kaufland ще откриете огромен избор от собствена марка продукти, сертифициарни спрямо строгите изисквания на Forest Stewardship Councils, сред които салфетки, тоалетна хартия и носни кърпички, както и въглища за скара. При покупката на продукти, сертифицирани от FSC, Вие изисквате устойчиво стопанисване на горите по целия свят.


са Ади, Бел и приятели

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *