В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Минимализъм в детската стая...

Минимализъм в детската стая

dollhouse

Представяме ви два нови за нас бранда за текстил, декорация и играчки. Посветени на децата, словенският ooh noo и полският cotton and sweets ни спечелиха с изчистената линия, със семплия и оригинален дизайн на ръчно изработените си продукти. За привържениците на минимализма* те са истинско попадение <3

Премиерата на двата бранда за българския пазар ще бъде този уикенд в София, когато ще отвори врати т.нар. „коледен pop-up магазин“ на онлайн магазина Happy Days. Повече за събитието вижте във фейсбук >> След затварянето на коледния магазин ще можете да намерите ooh noo и cotton and sweets, а и не само тях, в Lovedbebe – онлайн магазин за детски играчки, мебели, аксесоари и декори, чието откриване предстои.

*“В новата си дефиниция това е стремежът да се отървем от вещите, които не използваме и от които нямаме нужда, за да си създадем дишаща, олекотена среда и да организираме живота си семпло, с мисъл за качеството.

Към този начин на живот се стремят много от т.нар. millennials – хората на възраст между 18 и 34 години (съставляващи повече от 1/4 от населението на САЩ например). Според Forbes променената им ценностна система – стремежът към преживявания, не към предмети, е определяща за това как те харчат парите си.

Концепцията на „минималистите“ не е да имат все по-малко – напротив, те наблягат на освобождаването на място за повече – повече време, по вече емоции, повече преживявания, повече съпричастност, повече удовлетвореност. Повече свобода. Въвеждането на ред и приоритети в живота ни помага да освободим това пространство“. Още за минимализма като философия и начин на живот научете от материала на Биляна Димова за „Капитал Light“ „Блясъкът на подредения ум.


са Ади, Бел и приятели

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *