Украси дома

Снимка: .bhg.com

Снимка: .bhg.com

Едни от най-хубавите и цветни празници в годината чукат на вратата. Затова сме ви подбрали четири лесни и бързи декорации за входната врата, така че да посрещате семейството и гостите с цветно настроение.

Букет от цветя в чадър

Използвайте истински цветя, цветя от плат или пък от хартия. Завържете красива панделка около избрания от вас цветен чадър. Добавете няколко продухани яйца за разкош.

Съвет: Ако използвате истински цветя, направете импровизирана ваза, като изрежете малка пластмасова бутилка и сложите вътре напоена гъба с вода. Така ще можете лесно да закрепите вазата и няма да има опасност от разливане на вода.

Снимка: bhg.com

Снимка: bhg.com

Гирлянд от великденски яйца

Изрежете яйца от по-плътна бяла хартия/картон, оцветете ги по ваше желание. Когато изсъхнат, ги нанижете на канап или подходяща връвчица и ги окачете на вратата си.

Снимка: bhg.com

Снимка: bhg.com

 

Живот за старите рамки

Облепете с горещ силикон хартиени цветя около някоя стара рамка за снимки. Можете да използвате и друг тип изкуствени цветя – въобще имате пълна свобода на действие. Изберете подходяща панделка, с която да направите примката за закачане. По желание декорирайте и нея с цветя.

Виж изкуствени цветя от ikea.bg >>

Снимка: bhg.com

Снимка: bhg.com

Искрящо синя кошничка с бели лалета

Изберете кошничка с равен гръб, за да може да застане плътно на вратата ви. Сложете вътре живи или изкуствени бели лалета и трева. Добавете малко гнездо с разполовени яйчени черупки – сякаш току-що се е излюпило пиленце. Като финален щрих може да добавите красива панделка.

Източник и снимки: www.bhg.com


са Ади, Бел и приятели

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *