Чанта за всеки случай

Чантата е най-добрият приятел на майката – тя е хранилище, събиращо част от покъщнината. Водата, кърпичките, памперсите, плодовете, резервните дрехи са задължителните необходимости, но червилата, парфюмите и шоколадите отново се връщат в нашия живот. Ади, Яна, Биляна и Ралица показват какви модели чанти предпочитат да носят в различни ситуации и коя за каква работа им е полезна през актуални предложения от онлайн магазините.
ИЗБОРЪТ НА БИЛЯНА:

zara

Раница с пайети
Откакто преди две-три години открих раниците, почти няма сила на света, която да ме накара да ги сменя със стандартна дамска чанта. Вече никак не си представям дръжки, които падат непрекъснато, а аз – перманентно приведена надясно. Раниците са супер удобни и събират много неща. Стават и за ходене на работа, и за излизане с детето, където събирам всичките му шишета, ябълки, дрехи и т.н. Избирам тази, защото е хем черна и отива на всичко, хем е с пайети, което придава по-фенси ежедневен вид. Ходя с подобна до офиса и по работни срещи, където мъкна тетрадки, очила, понякога лаптоп.
Цена: 89.95 лв. от Zara

stradivarius

Чантичка за кръста или през рамо Velvet bum bag
Удобен аксесоар, ако отиваш само до магазина, да изтеглиш пари или на кратка разходка с бебешор, които може да е в ерго раница. И когато се въргаля в пясъка на близката площадка. Осигурява лесен достъп до карти, суми, документи, телефон, мокри кърпички. Може да ви е странно, но чантичките „банан“ този сезон се завръщат с пълна сила, затова може да ги намерите в различни цветове и щампи.
Цена: 19.95 лв. от магазини Stadivarius и на www.stradivarius.com

zara_1

Чанта с дълга дръжка във форма на ананас с контрастни елементи
Невероятно, но факт, понякога ми се случва и да излизам вечер или поне за по няколко часа, за да свържа нещо за себе си и тогава не ми се носи нищо тежко и в повече. Подобни мини чантички са ми вършили супер работа, за да сложа най-необходимото в тях + червило и да (й) се радвам.
Цена: 59.95 лв. от Zara

ИЗБОРЪТ НА АДЕЛИНА: 

uiui
 
Cross-body small bag
Не помня откога не съм излизала с количката. Ерго раницата сякаш е залепнала за мен, а това освен своите предимства, има и своите недостатъци. На количката може да закачиш чантата си, да напъхаш три-четири торби с пазар в кошницата и дори да метнеш якето си през дръжката, ако ти стане топло. С раницата всичко си носиш ти и изборът на чанта не е много прост. Малката чантичка, която се слага през рамо, е последната ми придобивка. Не събира много, не е най-най-подходящата, когато носиш детето си в носилка, но е съвсем възможно двете да се съчетаят. Вече месец си вървят ръка за ръка, а Кай обича да яде дръжката, която удобно минава точно пред устата му.
Цена 29.99 лв. от Mango
 Untitled8989
Kat Suede Sling Belt Bag 
Със сигурност по-удобната чанта, когато става въпрос за бебеносене. Хубавото на тази е, че не изглежда като класическият „банан“, но дори и той е чудесна опция в тези моменти.
Цена $59 от Urban Outfitters
невероятна-лайла-чанта-сини-цветя
Лайла чанта сини цветя
Минимализъм, минимализъм, но когато се отдалечиш твърде много от вкъщи, е хубаво да имаш малко повече неща със себе си. За майките като мен, които харесват и да носят, и да бутат, тази бебешка чанта е пeрфектна – с едно движение тя се превръща в раница, което я прави идеален помощник, когато бебеносите.
Цена 139 лв. от Minene
ИЗБОРЪТ НА ЯНА:
furla
Furla Dafne
Избирам Furla към визия за офис. След взимане на детето от ясла, е удобна за носене на шише вода и пакет солети за малкия, докато се приберем вкъщи.
Цена: 775 лв. от http://eu.furla.com

asos

Herschel Supply Co Dawson Backpack 20.5L
Избирам Herschel за уикенда, защото е супер свеж и практичен модел с отделенията, които има. Става за прибиране на всички дамски принадлежности от дамската чанта + чифт резервни дрехи за малкия, вода и плод.
Цена: 65 паунда от www.asos.com

carhartt-wip-black-watch-backpack-product-1-297390653-normal
Carhartt WIP Watch Backpack
Избирам Carhartt за път, заради големината и нещата, които може да побере, а и материята не се цапа при местене на всички багажи. Идеален вариант за раница, в която да сложа моите неща и тези на детето.
Цена: 45 паунда от www.asos.com

 

ИЗБОРЪТ НА РАЛИЦА:

Понеже изборът в случая е по-скоро в сферата на (по)желанията, малко се поотпуснах откъм цени, но ето на какво се спрях:

admiral

B.F.F. Diaper Bag – The Admiral
Достатъчно голяма, за да събере три бодита, три панталончета, мокри кърпи, подложка за повиване, шишета с вода, портмонето ми и други мои и бебешки дребни аксесоари. Има много джобове, стилна е, тъмна на цвят, което е за предпочитане в моя случай – отдавна не робувам на онази приказка: „чанта не се оставя на земята, че е на безпаричие“ 🙂
Струва ми се идеална за уикендите, когато се мотаем по парковете.
Цена: $180 от shop.ju-ju-be.com

zara big

Leather Bucket Bag
Този тип чанти са ми от любимите. Достатъчно голяма и широка, за да побере мои аксесоари и принадлежности за децата. Един голям вътрешен джоб и два големи странични джоба. Къса и дълга дръжка. Изчистена. Стилна.
Цена: 199 лв. от www.zara.com

zara small

И нещичко само за мен 😉 Crossbody Bag With Flowers
В любимото ми небесно синьо и на цветя. Нежна и създава пролетно настроение. Просто ми хареса и не бих имала нищо против да я имам.
Цена: 89,95 лв. от www.zara.com


са Ади, Бел и приятели

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *