В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

DIY: Коледен венец в три стъпки...

DIY: Коледен венец в три стъпки

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Всеки себеуважаващ се коледен венец се състои от поне килограм клонки от иглолистни и пищни червени панделки, но винаги можем да експериментираме и с други трайни растениянапример евкалипт. Той мирише страхотно, има неутрален пастелен цвят и се съчетава чудесно с всички останали цветове.

Коледен венец в три стъпки

За да направите нашия венец, ще ви бъдат нужни:

  • евкалипт
  • бор
  • памук
  • малък венец от лозови клонки
  • панделка
  • цветарска тел
  • цветарска ножица

Борът ще бъде основата на венеца, нарежете го на малки клончета и започнете да подпъхвате стеблата му в лозинките като кръстосвате всеки две клонки. Така венецът ви ще има поголяма плътност. Работете по посока на часовника, докато не достигнете първата поставена клонка. Не е нужнозатварянетода е плътно, оставете малко място и за панделката.

Запазете посоката и повторете кръга, но този път с евкалипт. Където е необходимо, използвайте цветарска тел, за да завържете клонките към основата. Завършете с памукатова ще бъде акцента на венеца. Завържете панделката и окачете на вратата. Или оставете вътре, за да можете да се наслаждавате на аромата.

Време за работа: около 1-2 часа

chritmas-eucalyptus-wreath-cotton

chritmas-eucalyptus-wreath-styled


Ние сме Вера и Дима от fабриката и обичаме партита, декорации и всякакви нестандартни събития. С удоволствие организираме, планираме, изработваме и се опитваме да създаваме незабравими моменти и лични преживявания. И двете сме майки на прекрасни деца, и ще се радваме да споделяме тук своите малки дизайн открития, с които да превръщаме заобикалящата среда и живота на малките в красиво преживяване. Приятно ни е!

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

  1. […] беше проведен за и вдъхновен от  нашите приятели от  Млечните вампири. Искахме да предложим алтернатива на традиционния […]

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *