В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Ангажирай малките – украса за Halloween...

Ангажирай малките – украса за Halloween

Празниците – чужди или наши, винаги могат да бъдат повод за усмивки, срещи с приятели и дни изпълнени с емоции различни от ежедневните. А когато вкъщи има и малчугани, всеки празник става още по-хубав. Затова в Млечните събрахме няколко идеи за украса за предстоящия Хелоуин, които да реализирате заедно с малките. Така празникът ще е по-дълъг от ден, децата ще са ангажирани с нещо истински забавно, вие ще сте готини, а домът ви – неповторим.

Тикви

Тиквените фенери са страхотни, особено на снимка. Истината е, че хич не е лесно да изрежеш прецизно желаните форми и рискът да се нараниш не е за пренебрегване. Има и други варианти. Избрахме един, който е подходящ за мъниците. Просто залепете върху тиквата всичко, което ви дойде на ум.

googly-eyes

pom-poms

идея: www.totschooling.net

Паяци

Какво по-ужасно и страшно от паяците! Купете цветна хартия, очички и боя, подходяща за малки деца и се развихрете. Намацайте ръцете на детето си, защо не и вашите и ги отбележете на цветната хартия. Нека пръстите ви се превърнат в крачетата на паяка. Очите – сложете по много.

img_4082

идея: happyhooligans.ca

Чудовища

Ако паяците не са достатъчни, за да направите домa си истински страшен, добавете и чудовища. Още боя, още очички, тел с косъмчета и ролки от тоалетна хартия. Истината е, че от ролките тоалетна хартия (или пък от кухненската) може да направите цял куп забавни за децата неща. Примерно – индианци или пък пирати. Но за момента да се концертираме върху чудовищата.

img_7091

идея: happyhooligans.ca

Прилепи

Накъде без тях. При това какви! Казахме ви, че ролките от тоалетна хартия са безценни. Тук прибавете малко опаковъчна хартия и картон.

m-with-bat-craft

 идея: www.savvysassymoms.com

Призраци

Естествено. Просто и лесно, върху по-дебела хартия или картон нарисувайте призрак – изобщо не е трудно – след което с помощта на четка, разнесете лепило, залепете памук и му сложете очи. Готово.

img_2248

идея: happyhooligans.ca

Мумии

Не сме сигурни, че са част от традиционната украса за Хелуин, но пък изглеждат толкова яко, а и материалите вече ги имате. Само прибавете хартиено тиксо.

mummy-craft-for-young-kids

идея: notimeforflashcards.com

Още прилепи

Както казахме, без прилепи не може, заради това подбрахме още един вариант, за който отново не са ви нужни нито много материали, нито много усилия и време. За сметка на това резултатът е впечатляващ.

clothes-pin-bat-easy-halloween-craft

идея: notimeforflashcards.com

Ако не сте много по направи си сам заниманията и не знаете от къде да намерите нужните материали, посетете магазините „Jumbo“, „Слънчоглед“ или „Идея“ Весел празник!


са Ади, Бел и приятели

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *