В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Час по астрология: майка с Луна в Дева...

Час по астрология: майка с Луна в Дева

6a00d8358081ff69e201a73db8faca970d-800wi

Какъв тип майка съм – Луна в Дева

Жените с Луна в Дева са най-старателните майчици. Те се грижат с внимание за всеки детайл, който касае телесното здраве, храненето и дома. Въпреки че разточителството им е чуждо, в дома им не липсва нищо. Обикновено избират естествени материали клас В, преглеждат под лупа OSV-кода на всеки етикет и преследват по пазарните щандове най-чистата и прясна храна (приблизително така изглежда и Луната в 6-и астрологичен дом).

По подобен начин Девата подхожда и към родителството – възприема детето си най-вече като прецизно изработен технологичен продукт, които трябва да бъде научен своевременно на труд и скромност, за да няма засечки. Преди раждането чете и учи много за отглеждане и възпитание на детето, планира космическа точност в изпълнението си, а след раждането малко страда, че не може да постигне високите си критерии. На изхода на гимназията или университета майката Дева издава гаранционна карта за страхотни трудови навици и добро образование. Дружно са ги изградили ден след ден – понякога спокойно, друг път с притеснения.

Емоционалните и телесни потребности на лунната Дева са основно чистотата и реда. Ако подът блести, пердетата се поклащат добре изгладени, а прозорците са проверени и този месец за капки, няма да имате проблеми. Кухнята, банята, вратите, дрехите и килимите се третират с двайсетина различни препарата. А за стените, мебелите и уредите има още един отделен рафт. В хладилника, пълен с еко храни категория ККК, обикновено е заделен рафт за лекарства и други висококачествени телесни подобрители. Домашната аптечка на лунната Дева обикновено е с размер на шкаф XL. И именно затова до нея се чувстваме така сигурни. А и уредите й са енергоспестяващи, клас А, изолацията на дома е ефективна. Там има места за всичко необходимо и достатъчно място за книги. Осведомеността след 7:00 сутринта е близо до десетката. Ако не знаете какво е категория ККК, ми пишете или питайте някоя Дева.

Бабини съвети за жената или майката с Луна в Дева:

 • Почивайте повече, спешните задачи нямат край;
 • Отделете време за игра с беб. Или просто стойте до него без да правите нищо – това ще успокои и двамата;
 • Научете се да искате помощ, въпреки че работата няма да бъде свършена така добре. Не можете да свършите работата на целия свят;
 • Разтоварвайте се с музика и други фини неща, които обичате;
 • Научете се да махвате с ръка, да прощавате, да забравяте миналото качествено, все едно най-качествен миялен препарат почиства „без остатък“ житейските болки;
 • Вие критикувате кротко, но пък често – давайте време за постепенното внедряване на ценните ви препоръки;
 • И помнете, че хората не са длъжни да са така разсъдливи като вас – те имат други достойнства. Имат право да продължават да грешат и да не изпипват.

Най-силно ще се възхищава от малкото си бебенце, когато започне да дава знак, долавя фини разлики в гласа и предметите, да говори, да рисува по … още по-добре на хартия.

Как Луната в Дева отглежда детето си:

 1. Спокойно, трудолюбиво дете, с добър апетит (земен тип – Луните в Козирог и Телец са от вашия тип): неговите основни нужди са добрата храна, удобен и чист дом, красиви дрехи. А вие искате и можете да му дадете именно това. И нямате проблеми. Само желанието за лукс на Луната в Телец може да ви разтревожи, но няма какво да се направи. Иска го и това си е.
 2. Палаво и шумно дете (от същия огнен тип, Луни в Овен и Стрелец) обикновено притеснява Луната в Дева. На нея ще й бъде необходимо специално усилие, за да не потисне самочувствието и опасните му активности. А и да се предпази от натиска и волята му, от царските му капризи и сцени.
 3. Приказливо, подвижно дете (въздушно-интелектуален тип, Луни в Близнаци и Везни) е познато на Лунната Дева и тя с лекота го образова, а и си приказват много добре. Бързината и разсеяността са нормални за тях и може да ги намалите само отчасти. Тяхното желание за учене е базирано на любопитство и те не търсят непременно като вас завършек и резултат.
 4. Замечтано и нежно дете (воден тип, Луни в Рак, Скорпион и Риби). Водното дете живее в света на чувствата. То обожава да сте заедно без нужда. Иска нежност и охолството не го влече. Отношенията с него са отношения на допълване – то ви успокоява, а вие давате стабилност и грижа. Наблегнете на музика, водете го край вода. С него ще ви е необходим речник за езика на жестовете и интонацията. Луната в Риби е най-романтична и разсеяна – слушайте още по-внимателно и, ако се налага, потърсете съвет. Критиката и забележките ви влизат право в сърцето й, а то не говори езика на логиката.

Краси Кирчева е майка на три деца, Преподава психологическа и кармична астрология от 2005 година. Основната цел на натрупаното от нея знание е разбирателството и усъвършенстването на личността, изваждането на най-доброто от характера и съдбата, с които сме родени. Повече подробности за индивидуалния хороскоп на детето Ви можете да научите тук: krasi.kircheva@gmail.com и във фейсбук: астрологично студио „Сезам“

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *