В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Час по астрология: Луна в Лъв...

Час по астрология: Луна в Лъв

6a00d8358081ff69e201a73db8faca970d-800wi

Какъв тип майка съм – Луна в Лъв 

Жените с Луна в Лъв са ослепителни в родителски и семеен смисъл – техният дом изглежда луксозно и функционира така, блести гордо пред другите къщи. Лъвиците подхождат бляскаво и към съпружеския живот, в който дават ярка обич, но и твърдо държат женския дял от властта. Ярката й чувствителност я поставя в центъра на събитията, които възприема само от първо лице. Винаги активна, тя „се извинява, сякаш прощава и моли, сякаш заповядва“. Гордостта не й позволява да признава затрудненията си и тя ги отрича докрай, а това означава и че няма да си позволи да иска помощ. При лъвицата трудностите се появяват, защото въпреки царските си възможности, тя е склонна да се надценява и да иска прекалено. Пък и като носиш корона на главата, е много по-лесно умът да те подведе и да вземеш желанията си за чиста истина.

Не бива я сравнявате с нищо и никого, както не бива да помръкне блясъкът на единствената ви звезда.

По същия начин лъвицата подхожда и към родителството – осигурява самочувствието на детето, както и много възможности то да играе и да се забавлява, да се изгради като лидер. Дотолкова, че е способна да плати големи жертви за това. Хобита и развлечения – както нейни, така и на съпруга и децата, са гарантирани до живот от кралицата-майка, особено ако това е било осигурено за нея в детството й. Точно като член на кралското семейство тя се гордее със своето дете; пази добре всякакви тайни, особено неприятните; избягва неясни афери.

Емоционални и телесни потребности: Луната в Лъв има нужда най-вече от вниманието и възхищението на своите близки, както и на още няколко десетки или стотици близки на фамилията. В светлината на прожектора тя прави чудеса от храброст. Чувства се жива, когато има интересна цел, а скуката я трови бавно с повишаване на нивото на леността и арогантността в кръвта. Така или иначе лъвицата управлява и ако не искате да управлява само вас – излизайте сред хора.

Бабини съвети за жената или майката с Луна в Лъв:

 • Стремете се да давате на близките си същите права, каквито искате за себе си.
 • Намерете си приятелка, равна на вас – наличието й е знак за високото ви лъвско ниво. Не е сложно – само не тормозете някоя от тези, която вече са ви избрали.
 • Не се отказвайте за дълго от своето хоби след раждането. Две-три години стигат, а после – „и вие сте хора“.
 • Вдъхновявайте с театър и кино, със спорт и забавления.

Най-силно ще се възхищава от малкото си бебенце, когато се научи да я познава, когато гука и върти номера. Домашният театър зад преградката на креватчето ще ви хареса.

Как отглежда детето си Луната в Лъв:

 1. Палаво и шумно дете (от същия огнен тип – Луни в Овен и Стрелец)Това дете също като вас държи своя фокус върху геройствата и живее в състоянието „виж ме“. Всичко ще е наред, но след като свикнете да се редувате и изчаквате за микрофона и вниманието на околните. Отръки ви идва идеалната за него грижа: спорт, творчески занимания. А в любимите ви състезателни игри и боричкане ще трябва да се научите да отстъпвате … на стари години.
 2. Приказливо, подвижно дете (въздушно-интелектуален тип – Луни в Близнаци и Везни)Те обикновено са най-големите ви обожатели, най-запалената ви публика. Трябва да ограничавате активността си, за да им дадете думата и да се редувате – тяхна висша ценност е справедливостта. Такова дете обича разходки, бъбрене, срещи с връстници. Четете му книжки, запознайте се с приятелчетата му и, за Бога, не забравяйте навиците и имената им. Това дете отговаря за домашните си само, но ще се радва, ако веднъж седмично знаете какво учи и какво обмисля. Подчертаното бунтарство и независимост на Луната във Водолей могат да бъдат истинско предизвикателство за вас, тъй като обичате вие и децата ви да сте „все на центъра“, а те са екс-центрици. Ако се напрегнете прекалено – потърсете помощ.
 3. Замечтано и нежно дете (воден тип – Луни в Рак, Скорпион и Риби)Водното дете живее в света на чувствата. То обожава да сте заедно, да се усещате без думи. Без шумна надпревара. Изморява се от много дейности, иска спокойствие и нежна радост. Наблегнете на музика, водете го край вода. Основното в изказванията си изразява с езика на жестовете и интонацията, за които трябва да сте нащрек. Луната в Скорпион е най-мълчалива – слушайте още по-внимателно.
 4. Спокойно, трудолюбиво дете, с добър апетит (земен тип – Луни в Козирог, Телец и Дева)Неговите основни нужди са добрата храна, удобен и чист дом, красиви дрехи. Това дете усеща обичта именно чрез изброените неща. По отношение на лукса с Луната в Телец сте на едно мнение – колкото повече, толкова повече. С тази разлика обаче, че вие го искате, за да го използвате активно и да се перчите до скъсване, а тя – за да го сложи във витрината.

* Портрети на знаменитостите според лунния знак – не всичките пет в сайта са лунни лъвици 

* “celebrities moon cancer” също върши работа за намиране на лунните знаци на знаменитостите

 


Краси Кирчева е майка на три деца, Преподава психологическа и кармична астрология от 2005 година. Основната цел на натрупаното от нея знание е разбирателството и усъвършенстването на личността, изваждането на най-доброто от характера и съдбата, с които сме родени. Повече подробности за индивидуалния хороскоп на детето Ви можете да научите тук: krasi.kircheva@gmail.com и във фейсбук: астрологично студио „Сезам“

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

 1. Надя

  8 септември

  А как да разберем в коя зодия е нашата луна или тази на детето ни ?

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *