В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Изборът: Слънцезащитна козметика...

Изборът: Слънцезащитна козметика

01e3ef8a1d4d93872603ddad50ecd305

Какви кремове за слънцезащита избраха нашите майки

Ралица
Използвам два крема, от които съм много доволна: Organic sunscreen lotion “Baby&Family” на Wooden Spoon, фактор 30
и детския лосион на Mustela, фактор 50+
И от двата лосиона съм много доволна.

Яна
Спрях се на Mustela, защото е натурална козметика, не съдържа феноксиетанол и в случая това кремче има голяма водоустойчивост.

Аделина
Daylong baby 30, много препоръчван от различни специалисти. Дори се твърди, че е по-добре факторът да е 30, отколкото 50, за да се даде възможност на кожата да поема някакви слънчеви лъчи. Разбира се, това важи, ако козметиката е наистина много качествена и имаме пълно доверие, че 30 е 30. Като недостатък на този крем мога да отбележа, че се размазва трудно и попива сравнително бавно, съответно, докато се нанася, бебето често губи търпение и започва да се върти и недоволства, а понеже попива бавно, размазва вече намазаното по дрехите си.

Николета
Ника не използва и няма да използва това лято слънцезащитна козметика. Според педиатърът й, тези продукти запушват порите, презагряват, създават алергии и повече пречат, отколкото помагат. Тя получава максимум 10 минути на ден пряка слънчева светлина и това правило остава за лятото, което за момента е лесно, защото тя е на три месеца и стои там, където я оставим ние.


са Ади, Бел и приятели

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *