В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Продукти: Nike ID за бебешори

Продукти: Nike ID за бебешори

nike id-2

Не бихме казали, че в България бебешките и детските обувки, които се предлагат са с изключителен дизайн и качество. Някои родители държат на тези неща и в случай, че разполагате с по-голям бюджет за подобна покупка вече може да се възползвате от възможността да създадете уникален по рода си кец за малкото ви съкровище. Естествено, от nike.com, защото вече имат доставка до България срещу 20 лева – перфектна възможност да се комбинирате с други майки и бащи и да направите голяма поръчка.

Детските модели са разделени по пол и са в три възрастови групи (от 0 месеца до 8 години). Избирайки от менюто опцията „customise„, се потапяте изцяло в света на висококачествените разноцветни материали, от които са изработени обувчиците и се започва една игра на комбинации и варианти за създване на най-готината маратонка за вашия мъник само с няколко клика. Има опция за добавяне на надпис по ваш избор върху различна част на лявата и дясната обувка. Финалната цена се пресмята автоматично и се изписва в червено в горния десен ъгъл на страницата. По същия начин може да създадете спортни обувки и за вас самите. Малка подробност е, че разнообразието от модели е огромно.

nike id


Третата поред майка в нашия проект по професия е мениджър онлайн търговия и реклама към MDL Group, с две думи - отговаря за онлайн магазина на групата. Повече за нея и сина й Даниел: в "За нас".

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *