В градината съм

M2

Здравейте, вампирски приятели! Ние сме издателство „Рибка” – малко по размер, голямо по душа, издателството на децата и техните родители. Изключително щастливи сме да бъдем част от съдържанието на един толкова смислен и просто чудесен сайт!

Този месец в пространството, отредено за нас, искаме да ви запознаем с една невероятна хубавица. Тя има твърди корици, текстилно гръбче и наистина великолепни илюстрации. Говорим за книгата „Малкият градинар”. Тя е пролетна като самия май и разказва за едно мъничко, мъничко момченце, което се грижи за своята градина. В книгата има и приятелство, и емоция, и огромна радост за очите. Освен това, има и вдъхновение – да почистите старите саксии и да ги засадите с нови прекрасни цветя! Затова и през целия месец книжката върви с подарък – пакетче цветни семенца.

MG4
Авторката на книгата е младата и очарователна Емили Хюз, момичето, което шашна света с дебютната си книга – „Диво”, карайки и нас самите да се влюбим до уши в нейните илюстрации. „Малкият градинар” е втората книга на Емили и за наша гордост, българската премиера на книгата изпревари дори френската, еха! Което означава, че книгата е съвсем прясна и с мнооого дълъг срок на годност. Отпечатана е в Полша и е може да е един доста интересен подарък! Вижте я!

MG5

Весела пролет, рози, божури и много лястовици ви желаем ние – издателство „Рибка”.

 


Ние сме малко по размер и голямо по душа издателството на децата и техните родители. Освен „Издателство Рибка”, другите ни имена са Катя Антонова, Евгения Николова и Милен Антиохов. Трима. За щастие.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *