В МОМЕНТА ЧЕТЕТЕ

Откритие: Няколко добри аксесоара за хранене...

Откритие: Няколко добри аксесоара за хранене

Под „добри“ аксесоари имам предвид, че ги купих импулсивно, а се оказаха добра находка. Поне за нас с Анна и Сияна :) И така:

bibs_tommeetipeeСнимки: visvitalisbg.com

Лигавници Roll n Go на Tommee Tippee
Предимства:

  • материя, която лесно се измива;
  • меки са и се навиват удобно на руло – тоест лесни за пренасяне, защото пестят място. Особено, когато са два или повече;
  • ярки цветове, които децата харесват;
  • имат джобчета, където се събира всичко, което изпада от устата – Анна и Сияна редовно си ги проверяват и си дояждат :)


Недостатък
– винаги има опасност детето да обърне лигавника и съдържанието от джоба щедро да се посипе по дрешките, по косата и къде ли още не. На мен лично не ми се е случвало. Момиченцата проявяват изключително любопитство към джобовете и им прави удоволствие да бъркат в тях с малките си пръстчета.

kupa_tommeetippee

Купички за храна с капак и отделение за лъжицата. Отново на Tommee Tippee.
Предимства:

  • върви с лъжичка, която е удобна за хранене;
  • капачето се затваря плътно и в нея може да се пренася сравнително течна храна. Все пак е добре да се внимава;
  • когато детето поотрасне, вместо за пюрета, може да се ползва за нарязани плодове, малки бисквитки или друг вид бърза закуска.


Недостатък:
отделението, което е предвидено за лъжичката, прави кутията трудна за пренасяне в чанта, защото самата лъжица е с дълга дръжка.

nuvita_dispenser

Диспенсър за адаптирано мляко Nuvita – вече не го ползвам, защото момиченцата са големи, но реших да го спомена, тъй като на определен етап за мен беше безценен.

Много е удобен за майки, които по една или друга причина дават адаптирано мляко на бебчовците си. Идеален е, когато излизате на разходка или сте на път. Нашият специално има четири отделения, направени така, че сухото мляко да се сипва в шишето бързо и лесно. Стигаше ми за по две хранения на всяко дете – тоест можех да си позволя по-дълго отсъствие от дома, без да се притеснявам. Термос с гореща вода, диспенсър с мляко и хайде с количката в парка :)


Последната наша майка в рубриката "Дневници". Тя е с най-големите измежду децата в проекта МВ - близначките Анна и Сияна, и с най-малкия сред тях - Любомир. Ралица е редактор с над десетгодишен опит, мениджър съдържание в сайтовете на bTV. Понастоящем е в онзи етап от живота си, в който всичко започва отначало. Още за нея и децата й: в "За нас".

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *