Малки обяви

Бебешки и детски стоки под наем

P1000399

Разходите покрай едно бебе не са никак малко, особено когато нямате добри или никакви съветници покрай вас, както и добри приятели-родители, които да ви дадат поне една люлка за проба. Прибавяме и склонността да се втурнете в купуването на всичко нужно и ненужно и най-вече – непроверено, и се получава нещо като нашата ситуация – сдобиване с поне няколко излишни покупки като един невъзможен за носене BabaSling, електронна везна и бънджи гащи за врата – ползвани до 30 мин общо всичките.

Ако нямате проблем със стоки, ползвани за кратко от непознати, идеята да се обърнете към няколкото фирми, предлагащи бебешки стоки под наем, не е никак лоша. Така може да пробвате дадена вещ, преди да пристъпите към закупуването й или да се улесните в различни ситуации.

 

Стоки за бебето
www.bebenaem.com

Наемът на бебешки стоки е наистина практичен, когато, например, ви идват гости с бебета от друг град/ държава, ще пътувате (столчето ви за кола е с IZOFIX система и е трудно да се мести често) и т.н.
На тази страница ще намерите почти всичко за малкия човек – по няколко предложения от бебефони (светлинен монитор Fisher Price, 12.00 лв. за 14 дни), везни (Chicco, 8.00 лв. за 7 дни), столчета (за кола 0-13кг. Chicco, 14.00 лв. за 14 дни и за хранене Jungle-Lux, 18.00 лв. за 14 дни), шезлонг (музикален шезлонг кола Fisher Price, 16.00 лв. за 14 дни), легла (кошара 2 нива Zippy Plus Bertoni, 12.00 лв. за 7 дни), люлки (Бебешки шезлонг Chill Out Lorelli, 14 лв. за 14 дни), колички (City Hauck 18.00 лв. за 14 дни), проходилки (за бутане 2в1 HAUCK, 16.00 лв. за 14 дни.
Стоките се предават на място в офиса на фирмата или се доставят на посочен адрес като сключите договор за наем и оставите депозит, чийто размер е различен в зависимост от избраните стоки.
Разбира се, всеки родител има своите притеснения, що се отнася до стоки втора употреба за бебета, но все пак има и такива, чиято употреба не би следвало да ни безпокои. И все пак, тук се предлага т.нар. VIP наем – цената на наема е малко по-висока, както и сумата на искания депозит, но получавате чист нов артикул.

За Черноморието
www.buggybaby.bg

Този сайт изглежда леко мистериозно и занемарено, но създателите му ни дадоха онлайн уверение, че все още предлагат упоменатите услуги. BuggyBaby отдава колички под наем основно на територията на Бургаска област – Слънчев Бряг, Несебър, Поморие, Бургас, Созопол, Приморско, както и всяко друго място по Черноморското крайбрежие.
Изборът е между три вида колички + една за близнаци срещу от 7 до 10 лв. Също така се предлагат: креватче: 7 лв. на ден, детско столче за хранене: 7 лв. на ден, креватче с детско столче за хранене: 10 лв. на ден, покривало против дъжд, комарник, чадър: 2 лв. на ден.

Електронни везни
Магазини “Дундьо” в София предлагат няколко модела електронни везни, като това, което трябва да направите, за да ги наемете, е да заплатите депозит равностоен на везната която изберете и чак когато прецените, че нямате нужда повече нея, да я върнете и да получите депозита си обратно. Разходите са само 0,50лв/ден. (Пример: везна с равностойност: 100лв. – (необходим депозит, *30 дни х 0,50лв. = 15лв. (сумата която трябва да заплатите за наема) 32 дни х 0,50лв. = 16лв. (сумата която трябва да заплатите за наема).

Слингове и ергономични раници
Слинговете и ерго раниците са едни от подценяваните вещи от родителите, но много бебета не обичат да стоят дълго в количка, затова този артикул се оказва най-добрият им помощник. Оригиналните и качествени продукти за носене на бебета не са никак евтини (над 100 лв.), затова преди да инвестирате, най-добре пробвайте кой е подходящият за вас.
От фейсбук групата „Бебе в слинг“ ще научите, че на интернет страниците на „Рошаво“, „Естествени идеи“ и „Библиотеката за слингове“ могат да се пробват и вземат под наем различни видове слингове и раници. В „Рошаво“ се предлагат марките Тула, Боба, Мандука, Рапсоди, в „Естествени идеи“ ГуГа, Кая слингс, Хопедиц май, в „Библиотеката“ – Бейби слинг, ЗиЛана, ГуГа, Шушулка, Кая слингс, Съни слинг и др.
Наемите са около 20 лв. на седмица, като може да удължавате времето, предупреждавайки три дни преди изтичане на срока. Оставя се и депозит. Цената за наем за втората и следващи седмици е 50% от цената за наем през първата седмица.

Лего под наем
www.rentatoyeu.com

От тази страница ни уверяват, че играчките омръзват на децата много бързо. Абсолютно прави са. Сред най-привлекателните занимания за по-големите каки и батковци е сглобяването на конструктори LEGO, но съдбата им е същата – бързо захвърляне. Затова предприемчивите хора от rentatoyeu предлагат родители да спестят около 85% от бюджета за играчки LEGO като отдават такива под наем и дават следния пример: „три конструктори – Лего Стар Уорс – Сноуспийдър първа заповед, Полицейска патрулна моторница – Лего Сити и Сцена на поп звезда – Лего Френдс: всеки един от тях е на цена от 93 до 108 лв. Ако направим средна цена от тях 101 лв., то за три месеца или три играчки Вие ще похарчите 304 лв. при вложени само 67.20 лв. при три месечен абонамент.  Толкова много пари, а знаем, че съвсем скоро тези любими играчки ще се озоват в някой далечен, забутан ъгъл на жилището и повече няма да бъдат погледнати…”
Плановете за наем са: „Начинаещ” ползва се промоционална оферта и се предплащат 3 месеца. Общата цена на абонамента е 67.20 лв. при абонамент за 1 г. ще платите само 19.90 лв на месец и Вашите деца ще играят с 12 различни конструктора със средна цена 100 лв. „Така простата равносметка е следната – за по-малко от 20 лв. на месец Вие и Вашето дете получавате  всеки месец различен Лего конструктор на обща стойност от около 1100 лв., като по този начин спестявате 862 лв. Стабилна сума пари, която вече може спокойно да вложите във развитието на вашите деца или други дейности и занимания . А Вашето дете ще грее от щастие, знаейки, че всеки месец, ще получи нова и интригуваща Лего играчка, която той сам си е избрал.“ Видовете са над 50, а възрастта започва от 2 години, а уверението е, че конструкторите са дезинфекциране, а връщането е за сметка на фирмата, само трябва да се регистрирате.


са Ади, Бел и приятели

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *